SHOP Læsebriller Brillepakker Indkøbskurv
0 genstande
CART

Handelsbetingelser

Når du aflægger en ordre og dermed handler hos BrilleBiksen.dk, accepterer du nedenstående handelsbetingelser.

Priser

Alle priser på BrilleBiksen.dk med levering til Danmark er gældende udsalgspriser inkl. 25% dansk moms og angives i danske kroner (DKK). 

Betaling

Vi accepterer betaling med Visa/Dankort, Visa og Mastercard. Alle kortbetalinger foregår gennem Stripes krypterede SSL betalingssystem — dette sikrer en sikker og fortrolig betaling.

Bekræftelse

Efter afgivet ordre vil du modtage en ordrebekræftelse på e-mail.

Levering

Du modtager dine briller 2-5 hverdage fra den dag, vi har modtaget din bestilling. Du får gratis levering, når du køber for minimum 99 kr. 

Bytteservice og fortrydelsesret

Hos BrilleBiksen.dk har du 30 dages fuld returret fra den dag du modtager varen. Ønsker du at levere en vare tilbage, skal du sende den til nedenstående returneringsadresse senest 30 dage efter leveringsdatoen.

Ønsker du at bytte dine briller, skal du udover ordrenummer, navn og adresse også notere, hvilken model, farve og styrke, du gerne vil bytte til.

OBS! Omkostninger til returnering er for købers regning.

Vi tilbagebetaler pengene retur på samme kreditkort du har betalt for dine varer med indenfor 7 dage, men vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller vi har fået fremlagt dokumentation for at varerne er returneret, alt efter hvad der er tidligst.

Klager

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på kundeservice@brillebiksen.dk. Vi vil herefter gøre alt hvad vi kan for sammen at finde en løsning, der gavner begge parter.

I så fald det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt, se www.kfst.dk.

Ansvar

Når du handler med BrilleBiksen accepterer du også, at vi som virksomhed fraskriver alt ansvar i forhold til skader påført ved brug af læsebriller.

BrilleBiksen kan altså ikke stilles til ansvar for eventuelle skader, der er sket i forbindelse med brug af vores læsebriller.

 

Senest opdateret 25. juni 2015