SHOP Læsebriller Brillepakker Indkøbskurv
0 genstande
CART

Anmeldelser for BrilleBiksen

Nedenfor kan du læse et udpluk af de seneste anmeldelser vi har modtaget.

 

Jeg troede man kunne give 6-stjerner...

Aldrig har jeg oplevet bedre netbutik, og jeg handler meget på nettet.
Min bestilling blev lavet søndag. Et par timer senere fik jeg en mail om, at min bestilling var afsendt. Jeg gentager: SØNDAG!!
Jeg checker lige postkassen - nærmest pr refleks - mandag og sandelig om ikke der ligger en lille pakke fra BrilleBiksen med den bestilte vare. Det kan ikke gøres bedre!!

Jeg vil til enhver tid anbefale BrilleBiksen. Selvom du ikke bruger briller, skulle du alligevel handle der, om ikke andet for at prøve den fantastiske service.

Stor ros, thumps up, glad smiley og - tjah - SEKS stjerner.

— Michael Hetland

  

Super oplevelse — vil helt sikkert handle her igen

Købte to par matsorte briller til mine forældre forleden. Jeg bestilte dem tirsdag og modtog dem allerede onsdag eftermiddag, da jeg kom hjem - dejligt med hurtig betjening.

Det var lidt med forbehold, at jeg bestilte brillerne, da jeg var en smule usikker på kvaliteten, da pris og kvalitet ofte hænger sammen - men hold nu op, hvor blev jeg overrasket! Super kvalitet og rigtig flotte - helt sikkert mange flere penge værd end det egentlig koster.

Alt i alt en rigtig god oplevelse som jeg kun kan anbefale andre at prøve.

— Simon Lund

 

Fremragende kvalitet og hurtig levering

Bestilte to par briller og allerede dagen efter lå de i postkassen. Havde et spørgsmål inden købet, som jeg fik svar på inden for ganske få minutter – desuden på en meget venlig og forstående måde.

Kvaliteten er på ingen måde til at klage over – alt i alt en virkelig god oplevelse på både kvalitet og service, og så endda til billige penge!

— Dorte Nymark Schulz

 

Intet mindre end verdensklasse service! 

Efter at have købt et par røde læsebriller, opdagede jeg et par grønne, jeg gerne ville have med også - i stedet for at skulle oprette en ny ordre og betale ekstra fragt, sendte de en mail

"Du får det ekstra par med som en rabat denne gang - så skal du ikke have besvær med at skulle ind og bestille igen og have rabat for forsendelsesomkostningerne" 

Det er da service, lynhurtig respit på kontaktformularen osv.

— Kim Hedemann

 

 

Sebastian Augustinussen
Frederik Dall Jørgensen
Mads Gregersen
Maria Muurholm Madsen
Nathalie Geipel Christensen