SHOP Læsebriller Brillepakker Indkøbskurv
0 genstande
CART

Læsebriller eller skærmbriller?

Har du oplevet at det til tider, kan være vanskeligt at læse hvad der står, hvad enten om det er på computeren, avisen eller i din bog? Så anstrenger du øjnene og kan måske have et behov for læsebriller.
Med vores billige læsebriller, er du i stand til at se klart og tydeligt, på de korte afstande, så du fremover ikke skal have problemer med at læse de mindre bogstaver. Har du briller i forvejen, er det måske en mulighed at besøge en optiker, og få en skræddersyet løsning, til netop dit behov, så du ikke risikere at dine øjne tager skade, over en længere periode, ved at kigge igennem det forkerte glas, til dit behov.

Vidste du, at du kan tage en gratis synstest på vores hjemmeside?

Det er vigtigt at huske, at læsebriller og skærmbriller ikke er det samme, og hvis de bruges forkert, opnår man ikke den ønskede effekt, på den korte afstand til objektet. Årsagen er at finde i glasset, hvor det i skærmbrillerne er beregnet til at læse på længere afstand, end glasset i læsebrillerne. Det kan også have ergonomiske konsekvenser, hvis man har briller med læsefelt, da dette vil kræve man sidder i en ubehagelig position, for at ”fjerne” læsefeltet.
Vi har imidlertid gode kundeerfaringer, der har benyttet vores læsebriller med styrke +1,0, som er den svageste i vores sortiment. Disse læsebriller kan bruges til de kortere seancer foran ens computer, hvor afstanden er længere, sammenlignet med når man læser i en bog, eller avis. Denne løsning anbefales dog kun, hvis det ikke er et problem at se normalt, da det ellers anbefales at gå til en optiker og få en uforpligtende snak om dit behov for skærmbriller.
Er du i tvivl om hvordan dit syn er, kan du tage vores online gratis synstest HER.

Tag et kig på vores hjemmeside, og find dine nye læsebriller allerede i dag. Har du spørgsmål eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os – vi sidder klar til at hjælpe dig.