SHOP Læsebriller Brillepakker Indkøbskurv
0 genstande
CART

Velkommen til Brillebiksen - her finder du billige læsebriller

Vi sørger for, at du finder de perfekte læsebriller 

 

Oplever du problemer med at læse teksten i en bog, e-mail eller i avisen, eller skal du anstrenge dig for at læse det med småt, bagpå emballagen på dagligvarer?

Så kan et par billige læsebriller, højst sandsynligt afhjælpe dit problem.

Mange får ofte ikke gjort noget ved problemet, fordi de har svært ved at finde tiden til at besøge en optiker, i en travl hverdag.

Hos BrilleBiksen.dk, kan du nemt få hjælp til at finde de rigtige læsebriller online, når det passer dig, ved hjælp af vores gratis synstest, som du finder her på siden. 

Hvad er læsebriller?

Når man bliver ældre er det helt normalt, at ens syn bliver forringet. Denne tilstand kaldes presbyopi, der resulterer i gradvist forringet evne til at fokusere på tætte objekter.

Oplever du også, at du har svært ved at læse småt, du holder læsestof længere væk, og for at læse stoffet bliver du nødt til at anstrenge øjnene? Så kan et par læsebriller hjælpe dig. 

Man hørte første gang om tilstanden ca. 400 år f.Kr. og en løsning på problemet kom først i 1300-tallet. 

Læsebriller blev lavet som et hurtigt og billigt alternativ til normale briller. 

Prisen for et par almindelige briller kan nemt komme op på over 1.000 kr. Og du skal ikke glemme den ekstra pris du betaler for "service".

Et synstjek koster 148 kr. Som vi tilbyder gratis - det hele foregår online og tager ikke mere end 20 sekunder. Prøv vores synstest

 

Hvorfor skal jeg købe billige læsebriller fremfor at gå til en optiker og få almindelige briller?

 

Læsebriller er helt klart det bedste valg, hvis du har problemer med at læse småt, eller fokusere på mindre objekter. Hvis du derimod leder efter en permanent løsning på problemet, burde du kigge efter et par briller hos en optiker.

Lad os kigge på de to væsentlige forskelle.

1) Kvalitet

Et par briller købt ved en optiker er produceret i en bedre kvalitet og speciallavet til dit specifikke syn på begge øjne.

Men er der virkelig så stor en kvalitetsforskel på briller og læsebriller?

Vi hos Brillebiksen går ind for høj kvalitet og vi står 100% inde for kvaliteten på vores læsebriller. Du kan bestille et par af vores læsebriller (vi betaler fragten), giv dem 30 dage og hvis du ikke er 100% tilfreds sender du dem tilbage og vi refundere dit beløb uden problemer.

Dit valg af briller afhænger meget af hvad dit behov er. Et par speciallavet briller fra en optiker, som du vil bruge hele dagen igennem skal selvfølgelig være produceret i en højere kvalitet, så de kan modstå daglig slidtage. Hvorimod et par læsebriller, som kun bliver brugt et par gange i løbet af en dag, kan produceres i mindre kvalitet og dermed kan prisen presses helt i bund, hvilket fører os hen til det næste punkt, pris.

2) Pris

Den helt store forskel på briller og læsebriller, er prisforskellen. Vores modeller kan fås til blot 89 kr. og vi giver endda 30% rabat, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Der gives også yderligere tilbud, hvis du bestiller en pakke med tre læsebriller.

Et par briller fra en optiker koster over 1000 kr., og henvender sig derfor til personer, der vil bære dem igennem hele dagen. Hvis du ikke er interesseret i at bære briller hele dagen, og bare vil have et fantastisk alternativ, skal du helt klart bestille et par læsebriller hos os – husk vi betaler fragten.

Hvad er forskellen på læsebriller fra Brillebiksen og konkurrenter?

Der er en grund til at vores kunder synes, at vores læsebriller er bedre end andres.

"Jeg købte et par for at se hvordan de er. Plastikken virker til at være af god kvalitet (modsat andre billige læsebriller)" - Benjamin Bagger

"Det var lidt med forbehold, at jeg bestilte brillerne, da jeg var en smule usikker på kvaliteten, da pris og kvalitet ofte hænger sammen - men hold nu op, hvor blev jeg overrasket! Super kvalitet og rigtig flotte - helt sikkert mange flere penge værd end det egentlig koster." - Simon Lund

Vi er både blandt de billigste og dem som tilbyder den bedste kvalitet. Du kan læse flere fantastiske anmeldelser af os på Trustpilot.dk.

 

Hvilken styrke skal du have?

Vi tilbyder læsebriller i styrker fra 1.0 til 3.5, hvilket dækker hvad de fleste mennesker har brug for. Vi har udarbejdet en gratis synstest, der ikke tager mere end 20 sekunder at udføre - og du kan derefter bestille det perfekte par læsebriller.  

Bestil et par læsebriller

Har du fået taget vores gratis synstest? Så er det tid til at bestille et par læsebriller til billige penge. 

Vores sortiment består af to klassiske i farverne mat sort & sort samt multifarvede i mat blå/sort, mat grøn/sort, mat rød/sort - vi har lidt til enhver smag. 

Hvad venter du på? Vi har også 3-pakker, som bringer prisen ned på blot 66,3 kr. pr. læsebrille. Og husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så giver vi 30% rabat på din næste ordre.